loader
LOGIRAJ SE

Dobrodošli natrag! Prijavite se na vaš račun

 Zapamti me Zaboravljena šifra?
ili
NAPRAVITE NOVI RAČUN

Kreirajte vlastiti račun

O Nama

 

PC Centar d.o.o. Mostar

Kralja Tvrtka 5 (đački dom),

88000 Mostar.

 

tel. 036/313-110 od 10-18h

 

PDV: 227788030001

Unicredit: 3381302232288361

 

email: prodaja@pcc.ba

 

Radno vrijeme od 10:00 do 18:00 sati. Subotom do 15:00h

 

 

DEVIZNI Račun u Unicredit bank d.d.

BA39 3381 3048 3231 2833

SWIFT: UNCRBA22 

 

ID Broj: 4227788030001 i PDV: 227788030001

Mi prodajemo računare i IT opremu uz profesionalni savjet i preporuke na osnovu iskustava drugih kupaca.

Mi smo mali ali iskusan tim koji preuzima velike izazove. 
Mi miksamo inovacije i mudrost kako bi kreirali ultimativno digitalno iskustvo i zadovoljstvo za naše kupce.
S nama ne možete pogriješiti jer "pravi savjet je zlata vrijedan". 

 

Ovo su neki od naših nevjerovatnih klijenata

MACOT Sol Mostar, SIK Raštani, Interkomerc Rodoč, Grading Posušje, HU Divita Miracle Livač, Vindija Sarajevo, Agencija WebStudio Mostar, Agencija Milas Mostar, Elektroprijenos, BH Telecom. 


Osim navedenih svoje povjerenje su nam ukazali i mnoge Advokatske/Odvjetničke/Notarske kancelarije, Ministarstva u BiH, Ambasade, Turističke agencije, Nevladine udruge...

 

Naše prednosti

 

Ovlašteni servis Samsung TV AV opreme i klima | Microsoft Partner | HP Partner | WD Certified Sales Expert | Kaspersky Lab reseller | 
Prvi smo distributer fiskalnih kasa u Hercegovini.

Profesionalni savijeti pri kupovini i odabiru, Konkurentne cijene, Pouzdana usluga, Uvid u stanje proizvoda i cijene preko weba, maksimalno orijentisani korisniku, maksimalna podrška u i van garantnog roka.

 

Praktični primjeri: "kupila sam laptop u PCCu i nakon nekoliko mjeseci otišao mi je HDD. Disk je bio u garanciji ali su mi važniji bili podaci na disku, odnosno na njemu je bio cijeli moj život. U PCCu su mi uredno vratili sve podatke prilično povoljno i zamijenili disk u garanciji."

"Prijatelj koji se dobro razumije u IT mi je pomagao da sastavim računar, kada smo došli u PCC da naručimo isti, prodavač mi je sugerisao i pokazao mi zašto neke stvari koje mi je prijatelj pomogao da odaberem ne idu i uštedio mi priličan iznos novca a dobio sam još bolje performanse"

"Danas sam trebao krenuti na put sa porodicom i kako smo pakovali kufere pukao mi je ekran na laptopu koji mi je bio jako važan da ponesem na put obzirom da sam imao prezentaciju na njemu koju sam radio mjesec dana. U PCCu su mi ga zamijenili za 25 minuta."

"Imala sam stari komp koji mi je išao na živce i htjela sam kupiti laptop ali nisam imala dovoljno novca. Informativno sam otišla u PCC gdje su mi pomogli prodati računar nakon što su ga malo sredili i tako mi omogučili da kupim laptop... hvala"

"Odnio sam laptop u jedan servis gdje su mi rekli da je crkla matična i da se popravak ne isplati, nisam htio tako lako odustati i odnio sam u PCC na serivs za drugo mišljenje gdje su mi ga napravili za 50 KM. 

Preko 5.000 
sastavljenih računara

15 uspješnih 
godina sa Vama

99% zadovoljnih
kupaca

80% stalnih 
kupaca

Hvala Vam što kupujete kod nas !